Granny Claudia’s Omelette

Ingredients: 10 Eggs, sal, rosemary, sage, basil, Traditional balsamic vinegar of Modena DOP

Chop coarse cooking salt, rosemary, a clove of garlic and a little sage and basil together. Add ten eggs and beat thoroughly. Separately, fry a large, sliced onion gently in a pan, then remove it from the oil and add it to the beaten eggs, continuing to mix. Bring the oil just used for the onion to the boil and pour the egg mixture into it, taking care because it will cook quickly. Cook the omelette on both sides until golden brown. Serve the omelette cut into segments, sprinkling a teaspoon of balsamic vinegar onto each portion.

 

Les omelettes de Mamie Claudia

Ingrédients :

 10 œufs, vinaigre balsamique traditionnel de Modène D.O.P., sel, romarin, basilic, oignon (au goût)

Coupez le romarin, une gousse d’ail, la sauge et le basilic, ajoutez le gros sel. Dans un bol, battez les œufs jusqu’à l’obtention d’un mélange homogène et ajoutez les ingrédients coupés. Dans un poêlon séparé, faites frire une grande tranche d’oignon émincé ; une fois cuit, ajoutez-la aux œufs et continuez à mélanger. Versez le mélange d’œufs dans l’huile de cuisson de l’oignon. Faites attention car il va cuire immédiatement. Cuisiez l’omelette des deux côtés jusqu’à elle soit brune-dorée. Coupez-la en plusieurs morceaux, chacun recouvert avec du vinaigre balsamique traditionnel de Modène D.O.P.

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